Mobil toalettnél árult drogot a Szigeten – HCMA

A rendőrök augusztus 15.-én hétfőn, a hajnali órákban őrizetbe vettek egy pultosnőt, aki a Sziget Fesztiválon az egyik mobil toalettnél árult kábítószert. Ruházatának az átvizsgálása után tizennyolc darab kábítószer-tartalmú tablettát foglaltak le a rendőrök.

Pár órával később három holland partyzó egyéntől további 12 darab tablettát, míg egy spanyol állampolgártól 1,6 gramm növényi törmeléket foglaltak le.

Az elfogásuk után a gyanúsítottakat előállították a rendőrség épületében, majd kihallgatták őket. A kábítószer-kereskedő nőt őrizetbe vették, majd előzetes letartóztatását indítványozták.

Mai napon a Szigeten

A mai nap folyamán is érdekességek láttak napvilágot a Szigeten.

A titokzatos poszt Szűcs Julianna Facebook-oldalán jelenleg nem látható, de a Tumblr oldalon igen. Több screenshot is terjed róla. A képek alapján a poszt valamikor élő lehetett, mert 65 hozzászólás és száznál is több like érkezett rá.

Szűcs Julianna képviselő asszony elégé aktív a Facebook oldalán. Egyetértő kommentjeivel gyakori vendég az egyik legismertebb kormánypárti troll. Az Orbán Viktornak verset író Sándor Kinga oldalán.

Szűcs Julianna 2013-ban kormánypárti ellentüntetőként volt ott a Fidesz Lendvay utcai székházánál, amit az alkotmánymódosítás ellen tüntető egyetemisták foglaltak el. Itt egy blogon megjelent beszámoló szerint ezt mondta a résztvevők előtt. „Ez már a garázdasággal, a szabálysértéssel egyenlő! Kérem a rektorokat és mindazokat akik az ifjúságér’ felelősek hogy tanítsuk meg őket a történelmünkre! Ha tudni fogják a történelmet, mit jelent 1848, 1956, nem fognak hangosan skandálni. Köszönöm, én ezt szerettem volna. Szűcs Julianna vagyok Dömsödről.”