top of page

ESEMÉNYEK

Main_page.png
Konferenciák, workshopok


A vendáglátásban és klubiparágban dolgozó szakemberek számára is szükséges időről időre aktualizálni tudásukat, lépést tartani a legújabb trendekkel, mélyebben megismerni a szakma apró finomságait annak édekében, hogy az általa képviselt klub valóban igazi élményszerű szolgáltatást nyújtson tagjai és vendégei számára.

 

Ugyancsak szükséges a partneri, társ klubigazgatói kapcsolatok ápolása, hiszen számtalan esetben olyan probléma elébe nézünk, amit az iparágban más már egyszer megoldott, így minden bizonnyal segítségünkre lehet a saját problémánk megoldásában is.

Fenti gondolatokkal a Magyar Klubigazgatók Szövetségének tagjai is egyetértenek, így komoly hangsúlyt helyeznek saját képzésükre és partneri kapcsolatok bővítésére. Ezen az oldalon betekintést kaphatnak mindazok, akik érdelődnek a klubigazgatók szakmai konferenciái, workshopjai és egyéb eseményei iránt.

Eseménynaptár
ÁPRILIS
15-19

MDP F&B,

Montreux, Switzerland

MÁJUS
15-17

MDP 1,

Abu Dhabi, UAE

MÁJUS
15-17

MDP 2,

Abu Dhabi, UAE

MDP level 1 - Manchester

 

A kluigazgatók 10 fő kompetenciaterületének nagy részét lefedték a brit előadók, így a képzés során klubvezetés, marketing, pénzügyek, tulajdonosi kapcsolatok, épületmenedzsment, klubjog, vezetéselmélet témakörökben hallgattak meg előadásokat a 7 országból érkező hallgatók. "A napi program elég zsúfolt volt, a másfél órás előadások között 5-10 perces szüneteket tartottak a tanárok, de rendkívül informatív és gyakorlatias volt a képzés, így nem is kérdés, hogy mennyire hasznos volt a részvétel." - mondta Révész Tamás, az MKSZ elnöke.

 

A magyar csapat mellett érkeztek Finnországból, Skóciából, Bulgáriából és természetesen Angliából is fiatal menedzserek.

 

Az ötödik nap végén vizsgáztak is fiataljaink, akik már alig várják a novemberi MDP #2 képzést, mely végén egy újabb számadást követően megszerezhetik az ún. CMDip-et, azaz a Club Manager Diplomát, amit eddig Európa-szerte kevesebb, mint 350 menedzsernek sikerült megszereznie.

MDP1-group-photo.JPG
igcma-lg.png
MDP Taster - Dublin

 

Társszervezetünk, az Ír Klubigazgatók Szövetsége 2019. szeptember 24-én szervezte meg a Management Development Programme bemutatóját, 

amin a résztvevők betekintést nyerhettek a képzési program rendszerébe, tematikájába, egyben kiváló kapcsolatépítési lehetőséget is nyújtott az angolszász klubok vezetőivel.

További részletekért kattintson ide.

International Meeting, Prága

A cseh partner szervezetünk 2019. október 23-25 között Konopiste-ben szervezte meg a nemzetközi klubigazgatói találkozót, ahol az MDP programmal való ismerkedés mellett kapcsolatépítésre is lehetősége volt az MKSZ tagjainak. 

Bővebb tájékoztatásért kattintson ide.

czech_golf_fed.png

Európai 

Konferencia

cmae_logo.png
Európai Konferencia

Az európai klubigazgatók számára minden évben a legnagyobb esemény a CMAE által szervezett Európai Klubigazgatók Konferenciája, melynek 2019-ben a portugál Clube Naval de Cascais adott otthont november 17-19. között.

A háromnapos esemény során a klubigazgatók 16 előadáson vehettek részt, melyek mindegyike a klubiparág 10 legfontosabb területének valamelyikét fedte le, így többek között marketing, klubtagság, vezetés, jogi, F&B, létesítményfenntartás, golfsport, humán erőforrás témakörökben hallgathattak előadásokat a résztvevők.

Hagyományosan az európai konferencia részeként kerül megrendezésre a CMAE Éves Rendes Közgyűlése, melyen immáron Magyarország is képviseltette magát.

Bővebben a konferenciáról itt olvashat.

bottom of page