ESEMÉNYEK

Konferenciák, workshopok


A vendáglátásban és klubiparágban dolgozó szakemberek számára is szükséges időről időre aktualizálni tudásukat, lépést tartani a legújabb trendekkel, mélyebben megismerni a szakma apró finomságait annak édekében, hogy az általa képviselt klub valóban igazi élményszerű szolgáltatást nyújtson tagjai és vendégei számára.

 

Ugyancsak szükséges a partneri, társ klubigazgatói kapcsolatok ápolása, hiszen számtalan esetben olyan probléma elébe nézünk, amit az iparágban más már egyszer megoldott, így minden bizonnyal segítségünkre lehet a saját problémánk megoldásában is.

Fenti gondolatokkal a Magyar Klubigazgatók Szövetségének tagjai is egyetértenek, így komoly hangsúlyt helyeznek saját képzésükre és partneri kapcsolatok bővítésére. Ezen az oldalon betekintést kaphatnak mindazok, akik érdelődnek a klubigazgatók szakmai konferenciái, workshopjai és egyéb eseményei iránt.

SEPT
24
OKT
23-25

International meeting, Prague

NOV
17-19
MDP Taster - Dublin

 

Társszervezetünk, az Ír Klubigazgatók Szövetsége 2019. szeptember 24-én szervezi meg a Management Development Programme bemutatóját, amin a résztve-

vők betekintést nyerhetnek a képzési program rendszerébe, tematikájába, egyben kiváló kapcsolatépítési lehetőséget is nyújt angolszász klubok vezetőivel.

További részletekért kattintson ide.

International Meeting, Prága

A cseh partner szervezetünk 2019. október 23-25 között Konopiste-ben szervezi meg a nemzetközi klubigazgatói találkozót, ahol az MDP programmal való ismerkedés mellett kapcsolatépítésre is lehetősége lesz az MKSZ tagjainak. 

Bővebb tájékoztatásért kattintson ide.

Európai 

Konferencia

Európai Konferencia

Az európai klubigazgatók szűmára minden évben a legnagyobb esemény a CMAE által szervezett Európai Klubigazgatók Konferenciája, melynek idén a portugál Clube Naval de Cascais ad otthont 2019. november 17-19. között.

A háromnapos esemény során a klubigazgatók 16 előadáson vehetnek részt, melyek mindegyike a klubiparág 10 legfontosabb területének valamelyikét fedi le, így többek között marketing, klubtagság, vezetés, jogi, F&B, létesítményfenntartás, golfsport, humán erőforrás témakörökben hallgathatnak előadásokat a résztvevők.

Hagyományosan az európai konferencia részeként kerül megrendezésre a CMAE Éves Rendes Közgyűlése, melyen immáron Magyarország is képviseltetni fogja magát.

Bővebben a konferenciáról itt olvashat.

© 2019 Magyar Klubigazgatók Szövetsége

  • w-facebook
  • Twitter Clean