ESEMÉNYEK

Konferenciák, workshopok


A vendáglátásban és klubiparágban dolgozó szakemberek számára is szükséges időről időre aktualizálni tudásukat, lépést tartani a legújabb trendekkel, mélyebben megismerni a szakma apró finomságait annak édekében, hogy az általa képviselt klub valóban igazi élményszerű szolgáltatást nyújtson tagjai és vendégei számára.

 

Ugyancsak szükséges a partneri, társ klubigazgatói kapcsolatok ápolása, hiszen számtalan esetben olyan probléma elébe nézünk, amit az iparágban más már egyszer megoldott, így minden bizonnyal segítségünkre lehet a saját problémánk megoldásában is.

Fenti gondolatokkal a Magyar Klubigazgatók Szövetségének tagjai is egyetértenek, így komoly hangsúlyt helyeznek saját képzésükre és partneri kapcsolatok bővítésére. Ezen az oldalon betekintést kaphatnak mindazok, akik érdelődnek a klubigazgatók szakmai konferenciái, workshopjai és egyéb eseményei iránt.

FEB
17-21

MDP level 1,

Marbella, Spain

FEB
24-28

MDP level 2,

Stirling, Skócia

MÁR
2-6

MDP level 1,

Amszterdam

MDP level 1 - Manchester

 

A kluigazgatók 10 fő kompetenciaterületének nagy részét lefedték a brit előadók, így a képzés során klubvezetés, marketing, pénzügyek, tulajdonosi kapcsolatok, épületmenedzsment, klubjog, vezetéselmélet témakörökben hallgattak meg előadásokat a 7 országból érkező hallgatók. "A napi program elég zsúfolt volt, a másfél órás előadások között 5-10 perces szüneteket tartottak a tanárok, de rendkívül informatív és gyakorlatias volt a képzés, így nem is kérdés, hogy mennyire hasznos volt a részvétel." - mondta Révész Tamás, az MKSZ elnöke.

 

A magyar csapat mellett érkeztek Finnországból, Skóciából, Bulgáriából és természetesen Angliából is fiatal menedzserek.

 

Az ötödik nap végén vizsgáztak is fiataljaink, akik már alig várják a novemberi MDP #2 képzést, mely végén egy újabb számadást követően megszerezhetik az ún. CMDip-et, azaz a Club Manager Diplomát, amit eddig Európa-szerte kevesebb, mint 350 menedzsernek sikerült megszereznie.

MDP Taster - Dublin

 

Társszervezetünk, az Ír Klubigazgatók Szövetsége 2019. szeptember 24-én szervezte meg a Management Development Programme bemutatóját, 

amin a résztvevők betekintést nyerhettek a képzési program rendszerébe, tematikájába, egyben kiváló kapcsolatépítési lehetőséget is nyújtott az angolszász klubok vezetőivel.

További részletekért kattintson ide.

International Meeting, Prága

A cseh partner szervezetünk 2019. október 23-25 között Konopiste-ben szervezte meg a nemzetközi klubigazgatói találkozót, ahol az MDP programmal való ismerkedés mellett kapcsolatépítésre is lehetősége volt az MKSZ tagjainak. 

Bővebb tájékoztatásért kattintson ide.

Európai 

Konferencia

Európai Konferencia

Az európai klubigazgatók számára minden évben a legnagyobb esemény a CMAE által szervezett Európai Klubigazgatók Konferenciája, melynek 2019-ben a portugál Clube Naval de Cascais adott otthont november 17-19. között.

A háromnapos esemény során a klubigazgatók 16 előadáson vehettek részt, melyek mindegyike a klubiparág 10 legfontosabb területének valamelyikét fedte le, így többek között marketing, klubtagság, vezetés, jogi, F&B, létesítményfenntartás, golfsport, humán erőforrás témakörökben hallgathattak előadásokat a résztvevők.

Hagyományosan az európai konferencia részeként kerül megrendezésre a CMAE Éves Rendes Közgyűlése, melyen immáron Magyarország is képviseltette magát.

Bővebben a konferenciáról itt olvashat.

© 2010-21 Magyar Klubigazgatók Szövetsége

  • w-facebook
  • Twitter Clean
pp.png