top of page
  • president1730

Izgalmas napon van túl a Magyar Klubigazgatók Szövetsége

Updated: Oct 6, 20202020. szeptember 22-én tartotta a Magyar Klubigazgatók Szövetsége a májusról elhalasztott Éves Rendes Közgyűlését, melyen a szokásos napirendi pontok mellett rendhagyó dolgokról is döntöttek a klubigazgatók.


Tekintettel arra, hogy újabb kihívásai miatt Harnos László lemondott alelnöki pozíciójáról, a Közgyűlés Gschwendtner Sonja személyében választott új alelnököt. Sonja mandátuma Rózsa Dávid elnökségi tag és Révész Tamás elnök mandátumával megegyező módon 2024. júniusáig tart. Sok siket kívánunk Sonjának ehhez a munkájához!


A Közgyűlés egyhangúan fogadta el a 2019 évi beszámolót és a 2020 évi terveket, melyben az elnök kiemelte, hogy habár az Európai Klubigazgatók Szövetségével sikerült megállapodni, hogy a klubigazgatói diplomát adó Management Development Program egyik 5 napos modulja Magyarországon kerüljön megszervezésre, sajnos ezen terveket felülírta a járványkészültség, így az 2021-re került áthelyezésre.


A Közgyűlést követően három érdekes előadást hallgathattak meg a jelenlévők. Az első előadó online kapcsolattal csatlakozott Spanyolországból a workshophoz. Alex Mciver a Greefee365 képviseletében egy értékesítési platformot mutatott be, mely használatával a magyar golfpályák külföldi online értékesítésük növelhető. A platform használatát és az ahhoz történő csatlakozást a magyar klubok fix költségek nélkül kaphatják meg.


A Workshop második előadásában a Bercode fejlesztői mutatták be tagsági kártyarendszerüket, melyhez csatlakozva a klubok tagsági kártya és bag tag gyártási feladataikra kaphatnak egyszerű megoldást, mindemellett tagjaik közel 1200 helyen vehetnek igénybe kedvezményeket.


Talán a harmadik előadás volt a legizgalmasabb, hiszen ezen egy Scooterson Ride elektromos roller került bemutatásra, amit a résztvevők tesztelhettek is élőben a Pannónia Golf & Country Club pályáján. A forgalmazók a hagyományos elektromos autókkal szemben költséghatékonyságot és alacsonyabb beruházási igényt ígértek a klubigazgatóknak, továbbá olyan pénzügyi megoldást, mely során a klub részéről beruházásmentesen, árbevétel osztozása mellett tudják üzemeltetni a kényelmes üléssel ellátott, golftáska szállítására kialakított, 5 óra alatt feltölthető és 3 teljes kört közlekedni képest elektromos rollert. Rendhagyó, modern dizájnja igazán ígéretesnek tűnik a magyar piacon.


Végül, de nem utolsó sorban szó esett a november 30. és december 2. között megrendezésre kerülő Európai Klubigazgatók Szövetségének éves konferenciájáról, mely rendhagyó módon online került megrendezésre. A jelen lévő klubigazgatók meg is állapodtak, hogy amennyiben a körülmények lehetőséget biztosítanak, úgy közösen fogják végighallgatni a konferenciát.


7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page