top of page
  • president1730

Oktatási ösztöndíj pályázat

Megnyílt az ECEF fiatal vezetői ösztöndíj pályázati lehetőség.A European Club Education Foundation (ECEF) örömmel várja azon 30 év alatti és fiatalabb klubiparágban dolgozók jelentkezését, akik szeretnének beiratkozni a Club Managers Association of Europe (CMAE) népszerű vezetői fejlesztési programjába (MDP).


Az MDP első része a klubok működésére összpontosít, és a klubiparágban a legjobb belépő szintű menedzsmenttanfolyamnak számít, amit már több mint 1500 menedzser végzett el. Azok, akik folytatják a tanfolyamot, és elvégzik az MDP második részét, megszerezhetik a klubmenedzseri diplomát (CMDip). A CMDip a sport-, golf- és city klubok vezetői kompetenciáját igazoló referencia-képesítés Európa-szerte. Ezt a képesítést már Gschwendtner Sonja, Jakobi András, Révész Tamás, Rózsa Dávid személyében 4 magyar menedzser is megszerezte.

A fiatal menedzserek ösztöndíját Marc Newey CCM, CCE, a CMAE korábbi elnöke és az ECEF vezérigazgatója finanszírozza.


"22 évesen kezdtem sportklubvezetői pályafutásomat, amikor a diplomám megszerzése után szakmai vezetői képesítést tettem. 40 éve vagyok a szakmában. Szeretném megadni a lehetőséget egy fiatalnak, hogy elindulhasson az MDP útján, különösen, ha nem kaptak támogatást a munkáltatójuktól vagy nincsenek meg a személyes eszközeik ehhez" - mondta Newey, a délnyugat-londoni Roehampton Club vezérigazgatója.


Az ösztöndíjra való jelentkezéshez a pályázóknak ki kell tölteniük az MDP 1 pályázati űrlapot, és legfeljebb 750 szóban össze kell foglalniuk, hogy miért érzik úgy, hogy jogosultak a támogatásra, és hogy az MDP 1 elvégzése hogyan fogja segíteni karriercéljaikat a klubiparban.


A pályázó a pályázat benyújtásakor legfeljebb 30 éves lehet.


Az angol nyelven megírt pályázatot Debbie Goddardnak kell elküldeni 2024. április 27-ig a Debbie.goddard@cmaeurope.org címre.


További tájékoztatást és a pályázatíráshoz segítséget nyújt: Révész Tamás a president@hcma.hu email címen.


Kapcsolódó anyagok:
65 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page