top of page
  • president1730

Oktatási ösztöndíj pályázat

Megnyílt az ECEF fiatal vezetői ösztöndíj pályázati lehetőség.



A European Club Education Foundation (ECEF) örömmel várja azon 30 év alatti és fiatalabb klubiparágban dolgozók jelentkezését, akik szeretnének beiratkozni a Club Managers Association of Europe (CMAE) népszerű vezetői fejlesztési programjába (MDP).


Az MDP első része a klubok működésére összpontosít, és a klubiparágban a legjobb belépő szintű menedzsmenttanfolyamnak számít, amit már több mint 1500 menedzser végzett el. Azok, akik folytatják a tanfolyamot, és elvégzik az MDP második részét, megszerezhetik a klubmenedzseri diplomát (CMDip). A CMDip a sport-, golf- és city klubok vezetői kompetenciáját igazoló referencia-képesítés Európa-szerte. Ezt a képesítést már Gschwendtner Sonja, Jakobi András, Révész Tamás, Rózsa Dávid személyében 4 magyar menedzser is megszerezte.

A fiatal menedzserek ösztöndíját Marc Newey CCM, CCE, a CMAE korábbi elnöke és az ECEF vezérigazgatója finanszírozza.


"22 évesen kezdtem sportklubvezetői pályafutásomat, amikor a diplomám megszerzése után szakmai vezetői képesítést tettem. 40 éve vagyok a szakmában. Szeretném megadni a lehetőséget egy fiatalnak, hogy elindulhasson az MDP útján, különösen, ha nem kaptak támogatást a munkáltatójuktól vagy nincsenek meg a személyes eszközeik ehhez" - mondta Newey, a délnyugat-londoni Roehampton Club vezérigazgatója.


Az ösztöndíjra való jelentkezéshez a pályázóknak ki kell tölteniük az MDP 1 pályázati űrlapot, és legfeljebb 750 szóban össze kell foglalniuk, hogy miért érzik úgy, hogy jogosultak a támogatásra, és hogy az MDP 1 elvégzése hogyan fogja segíteni karriercéljaikat a klubiparban.


A pályázó a pályázat benyújtásakor legfeljebb 30 éves lehet.


Az angol nyelven megírt pályázatot Debbie Goddardnak kell elküldeni 2024. április 27-ig a Debbie.goddard@cmaeurope.org címre.


További tájékoztatást és a pályázatíráshoz segítséget nyújt: Révész Tamás a president@hcma.hu email címen.


Kapcsolódó anyagok:




65 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page