top of page
  • president1730

Klubmenedzseri ösztöndíj



Tájékoztatunk Benneteket, hogy a European Club Education Foundation az idei évben is meghirdeti a




ECEF Young Manager Bursaries-t, azaz az ECEF Fiatal Menedzserek Ösztöndíját.


A már szakmában dogozó vagy karrierjét most indító, 30 év alatti MKSZ Tagok jelentkezését várjuk, akik el akarják végezni a European Clun Managers Assocaition (CMAE) által szervezett Management Development Program (MDP) képzését, hogy klubigazgatói diplomát szerezzenek.


Az MDP 1. része a Klub Üzemeletetésre összpontosít, és a klubiparág legjobb kezdő szintű menedzsment tanfolyamának tekintik. Több mint 2000 vezető végezte már el ezt a képzést. Akik folytatják pályájukat és teljesítik az MDP 2. részét, megszerezhetik a klubmenedzsment diplomát (CMDip). A CMDip Európa-szerte a sport-, golf- és városi klubok vezetőinek kompetenciáját igazoló képesítés.


2021-ben a CMAE két korábbi elnöke, Arnaldo Cocuzza CCM és Marc Newey CCM, CCE finanszíroznak két teljes menedzseri ösztöndíjat.


Az ösztöndíjra pályázóknak ki kell töltenie az alábbiakban letölthető jelentkezési lapot, és legfeljebb 750 szóban kell megindokolniuk, miért érzik magukat alkalmasnak az ösztöndíjra. Kérjük fogalmazzátok bele azt is, hogy az MDP 1 elvégzésével, hogyan segíthető elő a karriercéljaid elérése a klubiparágban.


A jelentkezéskor minden pályázónak 30 évnél fiatalabbnak kell lennie.


A pályázatokat 2021. március 31-ig kell elküldeni Debbie Goddard címre a Debbie.goddard@cmaeurope.org címen.


Ha bármiben tudunk segíteni, állunk rendelkezésetekre!


Jó pályázást kívánunk!


Application_for_ECEF_Young_Manager_2021
Download • 41KB

14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page