top of page
  • president1730

Manchesterben folytatódott a képzés

Február 1-én ért haza a magyar delegáció (Révész Tamás, Rózsa Dávid, Gschwendtner Sonja, Jakobi András) Manchesterből, ahol a CMAE képzési programjának újabb állomásán, az MDP #1 bentlakásos képzésen vettek részt.

A kluigazgatók 10 fő kompetenciaterületének nagy részét lefedték a brit előadók, így a képzés során klubvezetés, marketing, pénzügyek, tulajdonosi kapcsolatok, épületmenedzsment, klubjog, vezetéselmélet témakörökben hallgattak meg előadásokat a 7 országból érkező hallgatók. "A napi program elég zsúfolt volt, a másfél órás előadások között 5-10 perces szüneteket tartottak a tanárok, de rendkívül informatív és gyakorlatias volt a képzés, így nem is kérdés, hogy mennyire hasznos volt a részvétel." - mondta Révész Tamás, az MKSZ elnöke.


A magyar csapat mellett érkeztek Finnországból, Skóciából, Bulgáriából és természetesen Angliából is fiatal menedzserek.


Az ötödik nap végén vizsgáztak is fiataljaink, akik már alig várják a novemberi MDP #2 képzést, mely végén egy újabb számadást követően megszerezhetik az ún. CMDip-et, azaz a Club Manager Diplomát, amit eddig Európa-szerte kevesebb, mint 350 menedzsernek sikerült megszereznie.


6 views0 comments

Comments


bottom of page