top of page
  • president1730

Budapestre érkezik a klubmenedzseri képzés


A CMAE iparágszerte elismert Menedzsmentfejlesztési Programjának (MDP) harmadik állomása, a Stratégia és vezetés (Strategy & Leadership) 2024-ben új városba, Budapestre érkezik.

 

A 2024. január 22-26. között megrendezésre kerülő MDP 3. Stratégia és Vezetés azoknak a vezetőknek szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan fejleszthetik vezetési stílusukat, és hogyan használhatják ki vezetői potenciáljukat a klub üzletként való működtetése érdekében.

 

A tanfolyam megtelt, a jelentkezési lehetőség lezárult.

 

Michael McCormack, a CMAE oktatási igazgatója így kommentálta a hírt: "A CMAE nagy örömmel szélesíti ki oktatási tevékenységét olyan helyszínekre, ahol tagjai aktív szerepet vállalnak a közösség formálásában, és ezért is hoztuk el ezt a vezetői képzést Budapestre. Fantasztikus, hogy a Magyar Klubigazgatók Szövetségének támogatását élvezhetjük, és alig várjuk, hogy zászlóshajó programunkat a gyönyörű és történelmi Budapestre, Magyarországra vigyük."

 

A Magyar Klubmenedzserek Szövetségének elnöke, Révész Tamás is nyilatkozott, aki elmondta: "Megtisztelő számunkra, hogy a CMAE 2024-ben Budapesten szervez MDP3 tanfolyamot. Egyrészt nagy öröm számunkra, hogy magyar szakembereket motiválhatunk egy ilyen fontos képzési és kapcsolatépítési programon való részvételre, ami a mai változó és kihívásokkal teli világban elengedhetetlen egy nyitott menedzser számára. Másrészt örömmel tölt el bennünket, hogy a varázslatos Budapestet középkori, modern és legmodernebb építészeti remekműveivel, kulturális és gasztronómiai élményeivel megmutathatjuk a hozzánk érkező, tanulni vágyó szakembereknek. Szeretettel várjuk a kollégákat két hét múlva".



18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page